Kamenictví Rudolf ŠvarcTererova 1358/12, 149 00 Praha - Chodov, tel.:+420 222967880, mob:+420 777627727, mail: svarc-kamenictvi@seznam.cz, web:www.svarc-kamenictvi.cz
Kamenictví Rudolf Švarc
Novinky

Výroba a prodej pomníků z přírodního i umělého kamene v Praze. Obklady, dlažby. Vyroba desek na kuchyňské linky. Z přirodního i umělého kamene. Obklady jednotlivych schodů i celých schodišť. Montáž schodů a parapetů i s dodáním materiálů.

Kontakt

Tererova 1358/12, 149 00 Praha - Chodov

tel.: +420 222 967 880

mob: +420 777 627 727

mail: svarc-kamenictvi@seznam.cz

web: www.kamenictvi-svarc.cz

Výroba a prodej pomníků z přírodního i umělého kamene

Výroba a prodej kamenných pomníků

Kamenictví Rudolf Švarc Praha pro vás zhotoví kvalitní a estetické kamenné náhrobky z přírodního i umělého kamene. Kamenný pomník ze žuly či granitu bude důstojnou připomínkou vašich zesnulých blízkých. Vyberte si u nás z mnoha desítek druhů kamene, k dispozici jsou mramorové i žulové kvádry tuzemského i zahraničního původu, různých barev a struktur. Vyrábíme náhrobky pro klasické i urnové hroby v rozměrech a provedení podle vašeho přání.

Vše pro hřbitovní architekturu

Kromě výroby a prodeje pomníků zajišťujeme veškeré služby spojené s montáží a údržbou hřbitovní architektury. Zhotovíme nápisy na čelní stranu náhrobku, renovujeme a čistíme také staré pomníky, obrousíme staré nápisy, vysekáme nové. Vyrábíme hřbitovní doplňky z přírodního kamene pro vaše pomníky – v nabídce máme kamenné vázy, mísy, svícny, mísy a urny. Odvádíme precizní řemeslnou práci, se zpracováním kamene máme zkušenosti od roku 1990. Spolehněte se na kvalitní služby kamenictví Rudolf Švarc.

 Urnový hrob,na 15 uren
Praha 4 Opatov
 Hrobka na pro 5 rakvý.
Olšanské hřbitovy
 
 Urnový hrob
Vinohradský hřbitovy
 
      
     

Výroba a prodej pomníků z přírodního i umělého kamene v Praze. Obklady, dlažby. Výroba desek na kuchyňské linky. Z přírodního i umělého kamene. Obklady jednotlivych schodů i celých schodišť. Montáž schodů a parapetů i s dodáním materiálů.

prodej pomníku

 

CZplus – pečeť dlouhodobé spolupráce a kvality
Cookies